Wij zijn MINT.

Een team dat de food & flower industry (glastuinbouw) wereldwijd wil verbinden via een app. Een app die de manier waarop wij in de sector samenwerken gaat veranderen. 

Ons doel is om win-win situaties te creëren, waar we naast persoonlijke (financiële) meerwaarde, ook als Nederlandse sector kunnen gaan groeien om zo in de toekomst relevant te blijven. 

We vinden, en verbinden mensen met gezamenlijke doelen, voor de beste resultaten. 

Ontmoet het TEAM.

Lorem Ipsum

Nakita Bottrell

Valstar Holland

Matthieu Eveleens

Dutch Flower Group

Tara Vester

Koppert Cress

Wat de app DOET.

Lorem Ipsum

Simpel

Onze algoritmes berekenen wie jouw beste zakelijke match is. Dan mag je de verplichte netwerkborrel overslaan en kun je snel aan de slag. Een soort datingsapp, maar dan voor werkgerelateerde vraagstukken!

Samen

Of je nou op zoek bent naar manieren om duurzamer met energie om te gaan, vraagt om een expert op het gebied van biologisch afbreekbare verpakkingen, of jouw diensten vindbaar wilt maken voor klanten uit de hele wereld. MINT verbindt vraag en aanbod en bouwt een team rondom een gezamelijk doel. Zo kom je tot de beste resultaten met de meest geschikte mensen.

Eerlijk

We bouwen aan een eerlijk profiel, met een duidelijke beschrijving van jouw huidige project doel en wat er nog mist om dat te behalen.

Klaar om verbinding te leggen?

Klik hier om de app te downloaden.